Slide
Slide
Slide
Slide

Instal·ladors professionals especialitzats en domòtica, electricitat, climatització, immòtica i automatització d’edificis

Com a instal·ladors professionals, creiem que la capacitat d’innovació, la importància de l’experiència i el compromís amb els consumidors són les claus per a brindar sempre els millors resultats i el millor servei al menor cost.

Per això, tot l’equip de professionals s’esforça per oferir cada dia la màxima de les garanties d’eficiència en els projectes electrònics.

Oferim solucions tecnològiques per a instal·lacions elèctriques i electròniques. Integrem sistemes d’immòtica i automatització d’instal·lacions BMS (Building *Manager *System), sistemes autònoms de gestió energètica i realitzem control d’instal·lacions elèctriques.

Signum està formada per un equip d’instal·ladors professionals especialitzat en instal·lacions elèctriques i amb un llarg recorregut en instal·lacions industrials i domèstiques; el que ens permet poder assumir instal·lacions de principi a fi a Barcelona i Catalunya.

Fase inicial (elaboració de projecte)

Fase intermèdia (execució del projecte)

Fase final (posada en servei)

També, oferim els nostres serveis d’assessorament d’estalvi energètic, legalitzacions i manteniment.

Ens impulsen els reptes

Els nostres serveis com a instal·ladors professionals

Instal·lacions Elèctriques a Barcelona i Catalunya

Som una empresa instal·ladora autoritzada en categoria especialista, inscrita en el Gremi d’instal·ladors de Barcelona i conformada per personal amb àmplia experiència.

Proporcionem solucions a les necessitats de cada client i adaptem la nostra comesa a les característiques i els objectius de qualsevol empresa.

Instal·lacions de Punt de Recàrrega per a Cotxe Elèctric a Barcelona

En Signum, t’oferim diferents propostes segons les teves necessitats, desenvolupant solucions des de càrrega domèstica fins a carregadors ràpids DC.

Apostem per la sostenibilitat amb infraestructures per a una mobilitat amb energia neta.

Immòtica i Automatització d’Instal·lacions a Barcelona i Catalunya

Les noves tecnologies en matèria d’automatització, control i gestió d’instal·lacions, permeten aconseguir que el sistema prengui decisions respecte a la seguretat i eficiència.

L’estalvi econòmic ha de servir de retorn d’inversió cap a un requeriment energètic

Instal·lacions Domòtiques per a Habitatges a Barcelona i Catalunya

Seguint les últimes tecnologies, entenem la domòtica com una integració de l’automatització en els sistemes de l’habitatge amb una connectivitat màxima amb l’usuari.

Les instal·lacions domòtiques són un grup de sistemes de control intel·ligent d’un habitatge, els quals permeten la correcta gestió de l’aprofitament d’aquesta.

Som partners de:

NETX_PARTNER

Versàtils solucions de programació per a l’automatització d’edificis: Servidors i clients basats en estàndards oberts – KNX, BACnet, Modbus, etc.

KNX_PARTNER

La KNX Association és creadora i propietària de «KNX: l’ESTÀNDARD mundial per al control d’habitatges i edificis» i també propietària a nivell mundial del logotip de la marca KNX.

Solucions de recàrrega intel·ligent per a vehicles elèctrics.

Últims posts al nostre Blog:

Com il·luminar una cuina de manera funcional i atractiva

La il·luminació d’una cuina és un aspecte essencial del disseny d’interiors i pot marcar la diferència entre un espai funcional i atractiu o un d’incòmode i poc pràctic. Quan es tracta de com il·luminar una cuina, és crucial considerar una…

Sistemes domòtics a casa: 30 idees per domotitzar la teva llar

Si cerques millorar l’eficiència energètica, seguretat i comoditat de casa teva, la solució és la implementació de sistemes domòtics a casa. Amb la tecnologia d’automatització de la llar, podràs controlar tots els aspectes de casa teva manera intel·ligent, des de…

Autoconsum fotovoltaic: descobreix el seu poder

L’autoconsum fotovoltaic està guanyant cada cop més popularitat entre les llars com una solució còmoda, econòmica i respectuosa amb el medi ambient per proveir-se d’energia a llarg termini. En aquest article, us brindarem totes les claus que necessiteu saber sobre…