Slide
Slide
Slide
Slide

Instal·ladors professionals especialitzats en domòtica, electricitat, climatització, immòtica i automatització d’edificis

Com a instal·ladors professionals, creiem que la capacitat d’innovació, la importància de l’experiència i el compromís amb els consumidors són les claus per a brindar sempre els millors resultats i el millor servei al menor cost.

Per això, tot l’equip de professionals s’esforça per oferir cada dia la màxima de les garanties d’eficiència en els projectes electrònics.

Oferim solucions tecnològiques per a instal·lacions elèctriques i electròniques. Integrem sistemes d’immòtica i automatització d’instal·lacions BMS (Building *Manager *System), sistemes autònoms de gestió energètica i realitzem control d’instal·lacions elèctriques.

Signum està formada per un equip d’instal·ladors professionals especialitzat en instal·lacions elèctriques i amb un llarg recorregut en instal·lacions industrials i domèstiques; el que ens permet poder assumir instal·lacions de principi a fi a Barcelona i Catalunya.

Fase inicial (elaboració de projecte)

Fase intermèdia (execució del projecte)

Fase final (posada en servei)

També, oferim els nostres serveis d’assessorament d’estalvi energètic, legalitzacions i manteniment.

Ens impulsen els reptes

Els nostres serveis com a instal·ladors professionals

Instal·lacions Elèctriques a Barcelona i Catalunya

Som una empresa instal·ladora autoritzada en categoria especialista, inscrita en el Gremi d’instal·ladors de Barcelona i conformada per personal amb àmplia experiència.

Proporcionem solucions a les necessitats de cada client i adaptem la nostra comesa a les característiques i els objectius de qualsevol empresa.

Instal·lacions de Punt de Recàrrega per a Cotxe Elèctric a Barcelona

En Signum, t’oferim diferents propostes segons les teves necessitats, desenvolupant solucions des de càrrega domèstica fins a carregadors ràpids DC.

Apostem per la sostenibilitat amb infraestructures per a una mobilitat amb energia neta.

Immòtica i Automatització d’Instal·lacions a Barcelona i Catalunya

Les noves tecnologies en matèria d’automatització, control i gestió d’instal·lacions, permeten aconseguir que el sistema prengui decisions respecte a la seguretat i eficiència.

L’estalvi econòmic ha de servir de retorn d’inversió cap a un requeriment energètic

Instal·lacions Domòtiques per a Habitatges a Barcelona i Catalunya

Seguint les últimes tecnologies, entenem la domòtica com una integració de l’automatització en els sistemes de l’habitatge amb una connectivitat màxima amb l’usuari.

Les instal·lacions domòtiques són un grup de sistemes de control intel·ligent d’un habitatge, els quals permeten la correcta gestió de l’aprofitament d’aquesta.

Som partners de:

NETX_PARTNER

Versàtils solucions de programació per a l’automatització d’edificis: Servidors i clients basats en estàndards oberts – KNX, BACnet, Modbus, etc.

KNX_PARTNER

La KNX Association és creadora i propietària de «KNX: l’ESTÀNDARD mundial per al control d’habitatges i edificis» i també propietària a nivell mundial del logotip de la marca KNX.

Solucions de recàrrega intel·ligent per a vehicles elèctrics.

Últims posts al nostre Blog:

Instal·lació elèctrica d’un habitatge

Com funciona una instal·lació elèctrica? Una instal·lació elèctrica d’un habitatge és un sistema que inclou tots els components necessaris per a proporcionar electricitat. Hi ha dos tipus d’instal·lacions: 1) Instal·lació de servei que proporciona electricitat a una residència o edifici…

Quins són els 5 electrodomèstics que més consumeixen energia

Introducció: La importància de controlar el consum d’energia i electricitat Saber quins electrodomèstics que més consumeixen energia no sols és important a nivell econòmic, també ho és a nivell climàtic. Les tecnologies d’eficiència energètica poden reduir la petjada de carboni…

Energia solar a casa

Introducció: Què és l’energia solar i com funciona? L’energia solar a casa és una forma d’energia renovable que aprofita l’energia del sol per a generar electricitat. Els raigs del sol es converteixen en calor, que després crea vapor, i el…