Benivinguts

A Signum estem especialitzats en electricitat, domòtica i immòtica.

Oferim solucions tecnològiques per a instal·lacions elèctriques i electròniques. Integrem sistemes BMS (Building Manager System), sistemes autònoms de gestió energètica i fem control d’instal·lacions elèctriques.

Signum està conformat per un equip multidisciplinar especialitzat en instal·lacions elèctriques i amb llarg recorregut en instal·lacions industrials i domèstiques; això ens permet poder assumir instal·lacions de principi a fi:

Fase inicial (elaboració de projecte)

Fase intermitja (execució de projecte)

Fase final (posada en servei)

Tanmateix us oferim els nostres serveis d’assessorament d’estalvi energètic, legalitzacions i manteniment.

Els nostres Serveis

Instal·lacions elèctriques

SIGNUM és una empresa instal·ladora autoritzada en categoria especialista, inscrita al Gremi d’instal·ladors de Barcelona i conformada per personal amb àmplia experiència.

Instalacions de recàrrega VE

A Signum, t’oferim diferents propostes segons les teves necessitats, disposant de solucions des de càrrega domèstica fins a carregadors ràpids DC

Immòtica i automatització d’instal·lacions

Les noves tecnologies en matèria d’automatització, control i gestió d’instal·lacions, permeten  assolir que el sistema prengui decisions envers a la seguretat i eficiència.

Domòtica

A Signum, seguint les últimes tecnologies, entenem la domòtica com una integració de l’automatització en els sistemes de l’habitatge amb una connectivitat màxima amb l’usuari.

Som partners de:

Versàtils solucions de programació per a l’automatització d’edificis: Servidors i clients basats en estàndards oberts – KNX, BACnet, Modbus, etc.

La KNX Association és creadora i propietària de «KNX: l’ESTÀNDARD mundial per al control d’habitatges i edificis» i també propietària a nivell mundial del logotip de la marca KNX.

Solucions de recàrrega intel·ligent per a vehicles elèctrics.

Últims posts al nostre Blog:

Domòtica, quelcom més que un control de persianes

No començarem definint què vol dir domòtica donat que a nivell usuari, es coneix millor el significat que no pas el que es pot esperar “d’ella”. En plena revolució industrial 4.0 o també coneguda com la revolució IoT (Internet of…

Sistemes discrets

Us deixem un petit video de sistemes discrets: funcionament i aplicacions.

Edificis Intel·ligents 1 – Edificis d’habitatges

En la lluita pel canvi climàtic, cal aprofitar al màxim els recursos energètics distribuint intel•ligentment l’energia consumida per al funcionament de qualsevol edifici. En el post d’avui anem a abordar un exemple d’un edifici d’habitatge que resumirem en els punts…