Slide
Slide
Slide

Instal·ladors professionals especialitzats en domòtica, electricitat, climatització, immòtica i automatització d’edificis

Com a instal·ladors professionals, creiem que la capacitat d’innovació, la importància de l’experiència i el compromís amb els consumidors són les claus per a brindar sempre els millors resultats i el millor servei al menor cost.

Per això, tot l’equip de professionals s’esforça per oferir cada dia la màxima de les garanties d’eficiència en els projectes electrònics.

Oferim solucions tecnològiques per a instal·lacions elèctriques i electròniques. Integrem sistemes d’immòtica i automatització d’instal·lacions BMS (Building Manager System), sistemes autònoms de gestió energètica i realitzem control d’instal·lacions elèctriques.

Signum està formada per un equip d’instal·ladors professionals especialitzat en instal·lacions elèctriques i amb un llarg recorregut en instal·lacions industrials i domèstiques; el que ens permet poder assumir instal·lacions de principi a fi a Barcelona i Catalunya.

Fase inicial (elaboració de projecte)

Fase intermèdia (execució del projecte)

Fase final (posada en servei)

També, oferim els nostres serveis d’assessorament d’estalvi energètic, legalitzacions i manteniment.

Ens impulsen els reptes

Els nostres serveis com a instal·ladors professionals

ICONO-ELECTRICIDAD-96dpi copia

Instal·lacions Elèctriques a Barcelona i Catalunya

Som una empresa instal·ladora autoritzada en categoria especialista, inscrita en el Gremi d’instal·ladors de Barcelona i conformada per personal amb àmplia experiència.

Proporcionem solucions a les necessitats de cada client i adaptem la nostra comesa a les característiques i els objectius de qualsevol empresa.

ICONO-VE

Instal·lacions de Punt de Recàrrega
per a Cotxe Elèctric a Barcelona

En Signum, t’oferim diferents propostes segons les teves necessitats, desenvolupant solucions des de càrrega domèstica fins a carregadors ràpids DC.

Apostem per la sostenibilitat amb infraestructures per a una mobilitat amb energia neta.

ICONO-IMMOTICA-96dpi-200X200

Immòtica i Automatització d’Instal·lacions
a Barcelona i Catalunya

Les noves tecnologies en matèria d’automatització, control i gestió d’instal·lacions, permeten  aconseguir que el sistema prengui decisions respecte a la seguretat i eficiència.

L’estalvi econòmic ha de servir de retorn d’inversió cap a un requeriment energètic

ICONO-DOMOTICA-96dpi-200X200

Instal·lacions Domòtiques
per a Habitatges a Barcelona i Catalunya

Seguint les últimes tecnologies, entenem la domòtica com una integració de l’automatització en els sistemes de l’habitatge amb una connectivitat màxima amb l’usuari.

Les instal·lacions domòtiques són un grup de sistemes de control intel·ligent d’un habitatge.

climatizacion

Serveis de Climatització

Som una empresa instal·ladora de sistemes de climatització que treballem a Barcelona com la resta de províncies, tant a nivell domèstic com industrial.

Explica’ns quina idea de climatització et planteges per a la teva casa o negoci i nosaltres t’assessorarem la quantitat de dispositius que necessiteu concorde a les teves necessitats.

energia-solar

Energia Solar Fotovoltaica

Som una empresa que es dedica a la instal·lació, implantació i el manteniment d’aquells projectes que estan basats en energies alternatives i l’eficiència energètica com és l’energia solar fotovoltaica.

Apostem pel desenvolupament de la sostenibilitat, i per a això comptem ja amb un gran equip de professionals que compten amb una llarga experiència acumulada.

PANELES-SOLARES

Plaques solars
per a l’autoconsum

Som especialistes en la instal·lació de plaques solars per a autoconsum i el estalvi energètic per a cases o empreses.

No podem oblidar que la energia solar constitueix un mitjà d’estalvi i eficiència energètica, no sols com a compliment de les normatives legals aplicables, així com una opció intel·ligent quan es dissenya una instal·lació destinada a la producció d’aigua calenta, sinó també com a suport a els sistemes de calefacció que no precisen d’altíssimes temperatures.

Som partners de:

NETX_PARTNER

Versàtils solucions de programació per a l’automatització d’edificis: Servidors i clients basats en estàndards oberts – KNX, BACnet, Modbus, etc.

KNX_PARTNER

La KNX Association és creadora i propietària de «KNX: l’ESTÀNDARD mundial per al control d’habitatges i edificis» i també propietària a nivell mundial del logotip de la marca KNX.

Solucions de recàrrega intel·ligent per a vehicles elèctrics.

Últims posts al nostre Blog:

Punt de Recàrrega Cotxe Elèctric

En el cas que estiguis interessat a adquirir un cotxe elèctric, en SIGNUM et brindem tota la informació sobre aquest tema perquè tinguis en consideració tot el que necessitis per a la instal·lació punt de recàrrega cotxe elèctric. Instal·lació d’un…

Es pot Carregar el Cotxe Elèctric amb Panells Solars

Carregar el cotxe elèctric amb panells solars ÉS POSSIBLE i ECONÒMIC, suposa un gran avanç cap a l’autoconsum. Una de les solucions més innovadores per a la càrrega del teu vehicle elèctric. És molt important en el nostre dia a…

Què és la Immòtica?

El terme immòtica és un concepte nou en l’àmbit de les tecnologies. Diàriament apareixen noves propostes per a millorar la nostra qualitat de vida i incrementar la funcionalitat dels nostres immobles. A partir d’aplicacions que permeten controlar la calefacció, la…