Slide
Slide
Slide
Slide

Instal·ladors professionals especialitzats en domòtica, inmòtica, electricitat i climatització.

Més de 20 anys dedicats a aquest sector, la formació continuada dirigida a tot el personal i la nostra orientació al client, tot i cercant un resultat que s’adapti a les seves necessitats, ens configuren com una bona opció a l’hora de escollir un instal·lador que pugui dur a terme els teus projectes de domòtica, inmòtica, electricitat o climatització.

Proporcionem solucions tecnològiques avançades per a sistemes elèctrics i electrònics, destacant a la integració de sistemes d’automatització BMS (Building Manager System, així com en el desplegament de sistemes autònoms de gestió energètica. La nostra experiència inclou el control integral d’instal·lacions elèctriques.

L’equip de SIGNUM està compost per instal·ladors professionals altament especialitzats en projectes elèctrics, amb una àmplia trajectòria tant en instal·lacions industrials com domèstiques. Això ens capacita per dur a terme projectes de principi a fi a Barcelona i Catalunya.

El nostres projectes

Dividim els projectes en tres fases:

FASE INICIAL (Elaboració del projecte)

Seràs part important en aquesta fase. Ho planificarem amb tu. T’escoltarem, t’aconsellarem i entre tots dos decidirem que és el que més et convé i el que s’adapta més a les teves necessitats.

FASE INTERMÈDIA (Execució del projecte)

Ens posem en marxa. Traslladem tot allò que hem acordat sobre un paper a la realitat, ajustant-nos als estàndards de qualitat i eficiència vigents al mercat.

FASE FINAL (Posada en servei)

Ens posem en marxa. Traslladem tot allò que hem acordat sobre un paper a la realitat, ajustant-nos als estàndards de qualitat i eficiència vigents al mercat.

A més, oferim serveis addicionals que inclouen assessorament en estalvi energètic, legalitzacions i manteniment continu.

Estem compromesos amb proporcionar solucions innovadores i eficients que superin les expectatives dels nostres clients.

Ens mouen els reptes! Posa’ns a prova.

Signum: Lighting up your life

Els nostres serveis com a instal·ladors professionals

Instal·lacions Elèctriques

Som instal·ladors oficials autoritzats amb categoria d’especialista i estem inscrits al Gremi d’Instal·ladors de Barcelona.

Fem instal·lacions domèstiques i industrials. Tanmateix, oferim serveis de manteniment i reparació.

Els nostres operaris compten amb una amplia experiència i formació continuada, el que ens permet donar un servei de qualitat.

Truca’ns i t’assessorarem gratuïtament.

Instal·lacions de Punt de Recàrrega per a vehicle elèctric

Aquest tipus d’instal·lació sempre requereix d’un estudi previ perquè en funció de la casuística, que és amplia i variada, (pàrquing privat o comunitari, distància del punt de recàrrega al punt de llum subministrador d’energia, model de vehicle, carrega domèstica o ràpida DC, etc) es pot tractar d’un projecte molt senzill o bé pot comportar cert grau de dificultat.

No dubtis a demanar-nos informació i estudiarem el teu cas amb deteniment.

Immòtica i Automatització d’Instal·lacions

Les noves tecnologies en matèria d’automatització i control d’instal·lacions ens permeten estalviar temps, feina i diners.

Invertir en aquest tipus de sistemes redunda en un estalvi substancial a la vegada que ens permet treballar en entorns eficients i segurs.

Contacta amb nosaltres per obtenir informació personalitzada.

Domòtica

Automatitzem la teva vivenda mitjançant equips que interactuen entre ells i als que tu donaràs instruccions de com treballar a través d’un programa dissenyat exclusivament per a tu.

La comoditat, seguretat, eficiència energètica i, en conseqüència, l’estalvi que ofereix una vivenda domotitzada és quelcom que avui dia ja no admet discussió.

Estudiarem el teu cas amb detall i t’assessorarem perquè puguis començar a gaudir dels avantatges d’una llar automatitzada com més aviat millor.

Seguint les últimes tecnologies, entenem la domòtica com una integració de l’automatització en els sistemes de l’habitatge amb una connectivitat màxima amb l’usuari.

Les instal·lacions domòtiques són un grup de sistemes de control intel·ligent d’un habitatge, els quals permeten la correcta gestió de l’aprofitament d’aquesta.

Som partners de:

NETX_PARTNER

Versàtils solucions de programació per a l’automatització d’edificis: Servidors i clients basats en estàndards oberts – KNX, BACnet, Modbus, etc.

KNX_PARTNER

La KNX Association és creadora i propietària de «KNX: l’ESTÀNDARD mundial per al control d’habitatges i edificis» i també propietària a nivell mundial del logotip de la marca KNX.

Solucions de recàrrega intel·ligent per a vehicles elèctrics.

Últims posts al nostre Blog:

Estalviar amb endolls intel·ligents

A l’era de la tecnologia intel·ligent, els endolls intel·ligents han esdevingut aliats essencials per a l’eficiència energètica a la llar. Els endolls intel·ligents, dispositius versàtils per excel·lència, ens ofereixen un control total sobre qualsevol aparell que tinguem connectat, bé es…

Certificats d’eficiència energètica: importància i necessitat

Els certificats d’eficiència energètica són documents fonamentals en l’àmbit de construcció i edificació. Proporcionen una avaluació detallada de l’eficiència energètica d’un edifici, una part d’aquest, o fins i tot d’un habitatge individual. Per què són necessaris aquests certificats? Des del…

10 consells per estalviar en el consum de llum

Controlar el consum de llum és essencial tant per a la butxaca com per al medi ambient. Les factures d’electricitat poden ser una càrrega econòmica considerable, però amb algunes mesures intel·ligents, pots reduir significativament el teu consum de llum. A…