Energia Solar Fotovoltaica

Empresa especialitzada en Energia Solar Fotovoltaica

En Signum som una empresa que es dedica a la instal·lació, implantació i el manteniment d’aquells projectes que estan basats en energies alternatives i l‘eficiència energètica com és l’energia solar fotovoltaica.

Apostem pel desenvolupament de la sostenibilitat, i per a això comptem ja amb un gran equip de professionals que compten amb una llarga experiència acumulada, que unida a la seva permanent formació i reciclatge, aconsegueixen constituir una plantilla de treballadors de gran eficàcia, àmpliament acreditada amb projectes executats.

Què oferim

Ens encarreguem al més alt nivell de tot el treball d’instal·lació, començant amb la planificació i la implementació, passant per les comprovacions de qualitat.

Procés de qualitat

La totalitat dels components de la instal·lació han estat sotmesos als més exigents controls de seguretat i qualitat.

Operem en tota Catalunya

Disposem de professionals que s’encarreguen del desenvolupament i l’execució d’una instal·lació de panells solars fotovoltaics més concorde a les seves necessitats.

Energia plaques Solars Fotovoltaiques

Les millors marques en panells solars fotovoltaics

Disposem de marques líders en el món en panells per a produir electricitat, la qual cosa suposa un compromís
de garantia i qualitat en la decisió de la compra o de la instal·lació.

Jinko solar
Canadian Solar - SIGNUM
Seraphim - SIGNUM
Q.CELLS panells solars - SIGNUM
Yingli Solar - SIGNUM
SunPower Panells solars
WINAICO - SIGNUM
FuturaSun panells solars - SIGNUM

Necessites instal·lar plaques d’energia
solar fotovoltaica?

Pots contactar amb nosaltres enviant un
email a info@signum.cat.

Pots cridar-nos o enviar-nos un WhatsApp
al 607 341 061.

Instal·lació plaques solars - SIGNUM

Serveis d’instal·lació de panells solars fotovoltaics

Tot el servei que oferim, tant de venda, instal·lació i manteniment en plaques solars tant fotovoltaiques com tèrmiques, se centra en la disminució de l’impacte de l’escalfament global del planeta i anar cap a un model de major equitat i de sostenibilitat.

Els panells fotovoltaics solen ser fàcils d’instal·lar, però la seva implementació pot resultar bastant complexa.
La major part els instal·ladors únicament es concentren en dos aspectes de la instal·lació quan presenten els seus pressupostos: les característiques dels panells i el tipus d’inversor.

Per què triar-nos?

Comptem i oferim les millors marques en panells solars i instal·lacions, garantint sempre els millors preus. I gràcies a l’experiència que ens avala, podràs trobar el millor assessorament.

Més informació

Així funciona el servei

Oferim els nostres serveis dins de Barcelona com en la resta de províncies de tota Catalunya, no hi ha costos afegits en les instal·lacions. No importa on et trobis, ens desplacem!

Més informació

Energia solar fotovoltaica en habitatges i empreses

L’assessorament consisteix a dissenyar la instal·lació de panells solars adequats a cada necessitat i a totes les característiques de les instal·lacions, de manera que el funcionament resulti totalment garantit.

I és que ens especialitzem a oferir solucions a mesura per a la instal·lació de panells solars fotovoltaics en empreses, instal·lacions industrials, oficines, habitatges unifamiliars o hotels.

Panells solars en habitatges - SIGNUM

Energia Solar per a Habitatges

Els preus d’una instal·lació fotovoltaica per a una casa unifamiliar oscil·len entorn de 0,8 i 1,4 per kWh a l’any de consum.

Això significa llavors que el cost d’una instal·lació d’energia solar d’autoconsum per a un habitatge que té un consum de 6.000 kWh anuals se situa entre els 5.000 i els 8.000 euros.

Però la diferència de preu pot dependre de diversos factors, entre ells la qualitat que tinguin els components fotovoltaics de la instal·lació i el tipus de muntatge.

Preguntes sobre plaques solars - SIGNUM

Energia Solar per a Empreses

L’energia solar en les empreses permet estalviar costos entre 20 i 25 anys amb un ràpid rendiment de la instal·lació, i proporciona un benefici sostenible al negoci gràcies a l’ús d’energies renovables i assequibles.

Sense importar el volum i el tipus de consum de l’empresa, els panells solars són capaços de satisfer totes les necessitats energètiques i disminuir la factura elèctrica fins a un 95%.
I fins a un 100% quan es tracta d’una empresa sense connexió a la xarxa elèctrica.

Tens preguntes sobre com funciona
l’energia solar fotovoltaica?

Quins tipus d’energia solar hi ha? Quina és la teulada més adequat a la teva casa per a la instal·lació de l’energia solar? Consulta el llistat de preguntes freqüents sobre l’energia solar i obtingues les respostes.

Funcionen els panells solars en dies ennuvolats?

Sí, en condicions de poca llum produeixen energia, però la producció serà menor.

Quant es pot estalviar gràcies a l'energia solar?

Amb l’energia solar tots estalvien. L’estalvi d’energia dependrà de les dimensions de l’equip que s’hagi instal·lat i el consum d’energia durant les hores de producció.

Quina és la teulada més adequat per a instal·lar panells solars a la meva casa?

Normalment, les teulades amb orientació sud, sud-oest i sud-est resulten els millors. També les teulades orientades a l’est i a l’oest proporcionen una bona energia.

Quina fiabilitat ofereixen els panells solars?

Les instal·lacions solars manquen de peces mòbils i no requereixen manteniment. Els panells solars es caracteritzen per oferir més de 20 anys d’energia renovable contínua.

Necessito autorització del meu proveïdor de serveis elèctrics per a instal·lar un panell solar?

Sí, per a una instal·lació connectada a la xarxa. Com que l’excés d’energia que es produeixi es retornarà a la xarxa. No obstant això, pot estar segur que nosaltres ens encarreguem de tot el procés de sol·licitud.

Quants mòduls fotovoltaics necessito?

Una instal·lació fotovoltaica pot ser dissenyada per a satisfer totes les necessitats d’energia que es desitgin. Disposem de panells solars de totes les dimensions.

Necessito netejar els panells de manera periòdica?

En funció de la inclinació pot ser necessària una neteja periòdica. Quant mes net est el panell millor rendiment donarà. En cobertes inclinades o suports inclinats l’aigua de pluja pot ajudar.

Per a què serveix un inversor solar?

Els inversors solars s’encarreguen de transformar el corrent continu que generen els panells solars en corrent altern per al seu ús en habitatges i empreses.

Per què invertir en energia solar fotovoltaica?

El sol genera cada any una mica més de 20 vegades la quantitat d’energia requerida per a cobrir les necessitats energètiques del planeta.
Però aquesta tecnologia només representa el 2% del total de la capacitat de generació d’energia.

Què esperem llavors?

Empreses elèctriques - SIGNUM

Les tarifes no deixen d’augmentar

En els últims 10 anys, els principals proveïdors energètics han incrementat les seves factures fins a un 60%. Cal deixar de dependre d’elles.

Instal·lació panells solars - SIGNUM

Aprofitar millor els panells solars

Amb la instal·lació un acumulador solar es pot aprofitar tot l’energia solar que generen els panells solars fotovoltaics.

Perqué invertir en Solar - SIGNUM

Reduir les despeses de l’energia

Es pot estalviar mitjançant la producció d’energia de forma més eficaç mitjançant l’ús i la instal·lació de panells solars

Sostenibilitat- SIGNUM

Ajuda a la reducció de la petjada de carboni

Comença a aportar al medi ambient el teu granet de sorra.
Millorem el present, per a conservar el futur de les pròximes generacions.

Digues-nos què podem fer per tu

SOM AQUÍ PER A AJUDAR-TE!