Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres - Instal·ladors elèctrics - SIGNUM

Som un equip que estem al servei dels nostres clients.

Aquest èxit sorgeix gràcies a la capacitat i efectivitat del nostre equip tècnic, i així ho demostren diàriament en les instal·lacions que realitzem.

Els departaments permeten desenvolupar i gestionar eficientment el treball.

Tota la nostra activitat gira entorn de les instal·lacions integrals en edificis, habitatges, obres públiques i empreses.

El ventall d’instal·lacions que oferim ens dona la possibilitat de garantir al client un servei complet.

Contínuament estem apostant per l’actualització en les novetats tecnològiques, amb l’objectiu sobretot d’oferir els millors serveis en funció de les circumstàncies dels nostres clients.

Els nostres Valors Més Importants

El nostre principal objectiu és satisfer les necessitats del client oferint un tracte completament personalitzat.

Un mateix problema pot ser abordat des de diferents plans i la decisió de com fer-ho es prendrà ajustant-nos a allò que beneficiï més a l’usuari dels nostres serveis.

L’equip està liderat per Albert Martínez, Enginyer tècnic elèctric. Els seus coneixements i la seva experiència en el sector de més de 20 anys, li permeten oferir solucions eficients i adaptades a qualsevol mena de necessitat.

Li acompanyen un grup de professionals d’acreditada solvència en el camp de l’electricitat , el gas, l’aigua, la climatització, la domòtica , la immòtica i l’energia solar.

La nostra activitat gira entorn a instal·lacions integrals, manteniment i reparació en:

Comunitats d’habitatges
Domicilis particulars / residencial
Obra publica
Industrial

Ens formem contínuament i incorporem en els nostres projectes els últims avanços tecnològics perquè puguis obtenir el major rendiment possible amb el menor cost.

El nostre Equip

Els instal·ladors que formen part de la nostra plantilla posseeixen una formació i experiència que els situa com a professionals de primer nivell, capacitats per a fer tasques d’instal·lació, reparació i manteniment amb un alt grau d’especialització.

Assessorament Personalitzat

Proporcionem un assessorament personalitzat amb la finalitat de poder oferir a cada client la solució més adequada a les seves necessitats. Prioritzem la satisfacció del client amb qui volem mantenir una relació de complicitat, transparència i confiança.

Sobre Nosaltres - SIGNUM

MEDI AMBIENT

Proporcionar al client un servei que satisfaci totes les seves expectatives i conjugar-lo amb un alt grau de respecte mig ambiental és un dels nostres principals objectius, per això apostem per les instal·lacions eficients, posant en valor la domòtica, la immòtica i l’energia solar.

Minimitzar la generació de residus en els nostres treballs i fer una bona gestió d’aquests, complint amb criteris sostenibles, forma part de la nostra marca.

SOCIAL

Som una empresa orientada, d’acreditada solvència a buscar la satisfacció del client, sense oblidar-nos del benestar dels professionals que conformen el nostre equip.

Ens cuidem per a poder cuidar-vos millor. Tanquem, així, el cercle de la sostenibilitat respectant els seus tres vessants: la social, l’econòmica i la mig ambiental.

Alguns dels nostres Partners

KNX_PARTNER
NETX_PARTNER

Què podem fer per tu

Posa’t en contacte amb nosaltres