Calefacció a Barcelona

Empresa especialitzada en serveis de calefacció

Som una empresa d’instal·ladors de calefacció a Barcelona, també treballem la resta de províncies, tant a nivell domèstic com industrial.

Els dies de més fred resulten ser alguns dels més durs de suportar. És per això que és necessari disposar d’un bon sistema de calefacció.

Explica’ns quines són les teves necessitats de calefacció per a la teva casa o negoci i nosaltres t’assessorarem la quantitat de dispositius que necessites concorde a les dimensions de les instal·lacions.

Professionals al seu servei

La instal·lació d’un nou sistema de calefacció o aire condicionat que mantingui regulada la temperatura es realitza per part d’experts tècnics en una gran varietat d’entorns comercials i domèstics.

Suport a la seva disposició

T’oferim un servei personalitzat i tractem d’aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients. Ens adaptem a les circumstàncies que ens demani per a fer la instal·lació de calefacció en la seva llar.

Operem en tota Catalunya

No importa el lloc en el qual estigui situat, el tenim cobert. El nostre personal es desplaçarà a la seva localitat amb totes les eines adequades perquè el treball s’efectuï correctament.

Instal·lació calefacció a Barcelona

Les millors marques en calderes de calefacció

Disposem de les marques líders en el món de calderes de calefacció a Barcelona, la qual cosa suposa un compromís
de garantia i qualitat en la decisió de la compra o de la instal·lació.

Triar un tipus de caldera és una decisió bastant complexa. En el mercat hi ha infinitat de models, així que les possibilitats són múltiples.

El primer que hem de tenir en compte per a una elecció encertada, són les especificacions requerides.
Per a això, et suggerim sempre que triïs les calderes per condensació.

Saunier Duval
Ferroli
Junkers
Thermor
Ariston
Domusa
Lasian
Beretta

Necessites els nostres serveis de
calefacció a Barcelona?

Pots contactar amb nosaltres enviant un
email a info@signum.cat

Pots cridar-nos o enviar-nos un WhatsApp
al 607 341 061.

Per què usar els serveis de calefacció a Barcelona?

Som l’empresa que donarà solució a totes les seves necessitats de calefacció.

Oferim la instal·lació de qualsevol caldera o escalfador d’aigua del mercat.

Contacta’ns avui per a saber més!

Per què triar-nos?

Comptem i oferim les millors marques en climatització i calefacció a Barcelona. I gràcies a l’experiència que ens avala, podràs trobar a més el millor assessorament.

Més informació

Així funciona el servei

Els nostres serveis dins de Barcelona manquen de sobrecost perquè els nostres clients únicament abonin l’import de l’equip d’aire i del muntatge. Sense despeses addicionals ni sorpreses.

Més informació

Tipus d’instal·lacions de calefacció a Barcelona

Oferim el servei de  assessorament, el qual consisteix a dissenyar la instal·lació de calefacció o de climatització adequada a cada necessitat i a totes les característiques de les instal·lacions, de manera que el funcionament resulti totalment garantit.

I és que ens especialitzem a oferir serveis de climatització totalment a mesura en locals comercials, instal·lacions industrials,
restaurants i oficines.

Serveis de calefacció a Barcelona

Calefacció en Oficines

Hi ha molts tipus de sistemes de calefacció que s’utilitzen normalment a l’entorn de l’oficina. Els més comuns són: caldera/radiadors o caldera/fancoils.

Els nous fancoils proporcionen un funcionament summament silenciós, que els converteix en solucions molt adequades per a la seva utilització sobretot en oficines i hotels.

Les calderes utilitzen aigua escalfada per gas o gasoil per a proporcionar calor a les canonades d’aigua de la seva oficina.

Proporcionen una distribució uniforme de la radiació tèrmica, però necessiten molta més potència per a funcionar. Els radiadors són millors per a àrees que necessiten calefacció localitzada, com un escriptori o un banc d’oficina, perquè estan dissenyats per a emetre calor sola en una direcció.

Instal·lació calefacció per a restaurants

Calefacció en Restaurants

Quan la calefacció es controla bé, pot marcar una diferència en la vida de les persones.

És per això que molts bars i restaurants estan optant ara per un sistema de calefacció eficient que els ajudarà a estalviar costos.

Quan arriben les baixes temperatures, els bars i restaurants hauran de cuidar els seus consums energètics.

El consum de calefacció pot suposar un percentatge molt significatiu de l’electricitat, en el cas que s’hagi optat per un sistema de calefacció d’expansió directa (bomba de calor).

Francament, en funció de la mena d’energia que s’empri, pot representar més del 50% de la despesa energètica total.

calefaccion en barcelona -casa

Calefacció en Habitatges

La calefacció de la llar és una despesa important en la majoria de les llars. Les calderes i els sistemes d’aigua calenta representen una quantitat considerable de l’energia utilitzada en la llar. Poden representar fins al 40% de la seva factura mensual.

Amb un ús d’energia tan alt, és important considerar els escalfadors en triar la teva nova caldera o sistema de calefacció central. Existeix una varietat de diferents tipus d’escalfadors, per la qual cosa és fonamental saber quin model ens convé més.

calefaccion barcelona

Calefacció en Locals Comercials

Durant l’hivern, hem d’assegurar-nos que el nostre local tingui el servei de calefacció adequat per raons de comoditat i salut.
Existeixen solucions per a mantenir una temperatura agradable en totes aquestes instal·lacions mitjançant l’ús de sistemes de calefacció a base d’aigua.

Una caldera proporcionarà aigua calenta en radiadors, calefacció central o sistemes de calefacció per sòl radiant que sovint es troben en grans edificis.

Necessites substituir el teu equip de calefacció a Barcelona?

Instal·lem sistemes de calefacció de tota mena: calefacció a gas natural, instal·lacions de aerotermia, calefacció per plaques solars, calefacció per sòl radiant, calefacció elèctrica baix consum.

Digues-nos què podem fer per tu

Posa’t en contacte amb nosaltres