Serveis de Climatització

Empresa especialitzada en serveis de Climatització

En SIGNUM som una empresa instal·ladora de sistemes de climatització que treballem a Barcelona com la resta de províncies,
tant a nivell domèstic com industrial.

Explica’ns quina idea de climatització et planteges per a la teva casa o negoci i nosaltres t’assessorarem la quantitat de dispositius que necessiteu concorde a les vostres necessitats i amb les possibilitats que tinguin les instal·lacions.

Què oferim

Ens encarreguem al més alt nivell de tot el treball d’instal·lació, començant amb la planificació i la implementació, passant per les comprovacions de qualitat.

Procés de qualitat

La totalitat dels components de la instal·lació han estat sotmesos als més exigents controls de seguretat i qualitat.

Operem en tota Catalunya

Disposem dels millors professionals per al desenvolupament i l’execució de la instal·lació d’aire climatitzat i calefacció més concorde a les seves necessitats.

Família a casa - SIGNUM

Les millors marques en climatitzadors

Disposem de les marques líders en el món de la climatització, la qual cosa suposa un compromís
de garantia i qualitat en la decisió de la compra o de la instal·lació.

Necessites els nostres serveis
de climatització?

Pots contactar amb nosaltres enviant un
email a info@signum.cat

Pots trucar-nos o enviar-nos un WhatsApp
al 607 341 061.

Serveis Industrials de Climatització - SIGNUM

Serveis de Climatització i Calefacció

Tot el servei que oferim, tant de venda, instal·lació, manteniment en climatització i calefacció a Barcelona, se centra en la disminució de l’impacte que els aparells de ventilació generen en la capa d’ozó.

Les potències dels equips de refrigeració que oferim als nostres clients poden variar segons les seves necessitats. És possible trobar equips d’aire condicionat a partir de 1.000 frigories, a pesar que els més sol·licitats són normalment els de 3.000 frigories.

Per què triar-nos?

Comptem i oferim les millors marques en climatització i aire condicionat, garantint sempre els millors preus. I gràcies a l’experiència que ens avala, podràs trobar a més el millor assessorament.

Més informació

Així funciona el servei

Els nostres serveis dins de Barcelona manquen de sobrecost perquè els nostres clients únicament abonin l’import de l’equip d’aire i del muntatge.
Sense despeses addicionals.

Més informació

Àrees de negoci i serveis de refrigeració

L’assessorament consisteix a dissenyar la instal·lació de climatització adequada a cada necessitat i a totes les característiques de les instal·lacions, de manera que el funcionament resulti totalment garantit.

I és que ens especialitzem a oferir solucions a mesura per a la climatització en locals comercials, instal·lacions industrials, restaurants, oficines, clíniques, hotels i botigues.

Servei de Climatització - SIGNUM

Climatització en Oficines

El benestar en una oficina té una importància més que notable, ja que també condiciona una sèrie de factors imprescindibles en el món laboral: la productivitat i la protecció.

No obstant això, cal plantejar-se com es pot aconseguir el màxim confort ambiental en aquells espais que s’utilitzen per a l’activitat laboral.

Lamentablement, la majoria d’ells fan una utilització indeguda del sistema de climatització dins de les oficines, amb factures elevades per la utilització tant de l’aire condicionat com de la calefacció.

Climatització en restaurants - SIGNUM

Climatització en Restaurants

En general, el millor sistema de climatització de restaurants és el de la ventilació, perquè consisteix a intercanviar l’aire interior saturat per un altre renovat i de millor qualitat.

En altres paraules, l’aire en qüestió ha de tenir una contaminació nul·la.

I és que, a mesura que transcorre el temps, els espais interiors presenten condicions inadequades.
Treballem amb les millors marques de la indústria com Daikin, Mitsubishi Electric, LG, Fujitsu, etc…

Climatització en habitatges - SIGNUM

Climatització en Habitatges

La climatització s’encarrega de refredar un determinat espai. Té com a principal objectiu l’aire condicionat, i que s’utilitza especialment a l’estiu.

La temperatura exterior i interior així com un bon aïllament són els factors que tindrem més en compte a l’efecte d’aconseguir una bona climatització.

Quant a això, una manera adequada de refrigeració d’un ambient consistirà a impedir les pèrdues de temperatura i conservar un confort inferior a la de l’exterior.

Climatització en locals comercials - SIGNUM

Climatització en Locals Comercials

Tenim una àmplia trajectòria del sector del comerç, climatitzant establiments comercials i negocis particulars. La climatització de locals comercials a nivell de carrer té característiques diferenciades respecte a les de la resta de superfícies.

La mateixa ha de fer front davant una problemàtica determinada i ha de respondre als plantejaments realitzats per les pròpies empreses que desenvolupen la seva labor empresarial en elles.

D’aquesta  manera, han de satisfer les exigències tant dels treballadors i especialment del públic.

Climatització en hotels - SIGNUM

Climatització en Hotels

Els hotels representen un entorn on conflueixen diversos ambients, amb característiques molt diferents entre ells.

Així, dins d’un mateix hotel es troba el mateix restaurant, les sales de convencions, les cuines o la barra de bar, i per això, són necessaris els aparells de climatització per als hotels.

Per aquesta raó, és fonamental que es combinin aquests sistemes amb un equip d’aire condicionat i ventilació per a renovar permanentment l’ambient, aportant així aire fresc, pur i, principalment, refrigerat.

Climatització en clíniques dentals - SIGNUM

Climatització en Clíniques

La qualitat que té l’aire que es respira dins de les clíniques odontològiques constitueix una creixent amenaça entre els professionals de la salut.

Tant ells com els pacients estan en aquests espais durant tot el dia i estan exposats a elevats perills relacionats amb la qualitat de l’aire.

L’acció d’inspirar, esternudar i tossir produeixen aerosols que queden suspesos per l’aire transportant els virus i els bacteris, tal com el que ara mateix tenim en boca de tots COVID-19, encara que també uns altres que ja existeixen des de fa temps i són igual o molt més perillosos.

Digues-nos què podem fer per tu

Posa’t en contacte amb nosaltres