Domòtica

Durant molt de temps s’ha emprat el mot “domòtica” per definir sistemes d’enceses d’enllumenat i control de persianes. Maniobres amb una aportació mínima de confort i control.

A Signum, seguint les últimes tecnologies, entenem la domòtica com una integració de l’automatització en els sistemes de l’habitatge amb una connectivitat màxima amb l’usuari.

Un sistema domòtic ha d’aportar seguretat, confort, estalvi i connectivitat en els graus que l’usuari requereixi.

Simplifiquem maniobres: tan senzill com prémer un botó perquè tots els llums s’apaguin i baixin les persianes. L’habitatge adquireix un estat de repòs i vigilància amb la parametrització escollida.

El disseny d’una instal·lació domòtica no el basem en sistemes propietaris. Utilitzem estàndards de comunicació oberts i compatibles amb components de diferents fabricants, el que ens permet desenvolupar instal·lacions escalables i ampliables amb els millors components de cada marca.

La il·luminació, pot ser regulada en funció de l’aportació solar o ambientació desitjada.

La climatització és controlada de manera individual per a cada estança, traduïnt-se en un estalvi energètic i major confort, disposant de la temperatura adient en cada espai.

Els nostres sistemes permeten controlar de manera remota el teu habitatge i saber en tot moment què és el que hi està passant.

Què podem fer per a tu

Posa’t en contacte amb nosaltres