Instal·lació de Plaques Solars per Autoconsum

Especialitzats a instal·lar plaques solars

En SIGNUM ens hem fet especialistes en la instal·lació de plaques solars per autoconsum i l’estalvi energètic per a cases o empreses.

No podem oblidar que la energia solar constitueix un mitjà d’estalvi i eficiència energètica, no sols com a compliment de les normatives legals aplicables, així com una opció intel·ligent quan es dissenya una instal·lació destinada a la producció d’aigua calenta, sinó també com a suport als sistemes de calefacció que no precisen d’altíssimes temperatures.

Els nostres especialistes elaboren el projecte, realitzen el condicionament segons les necessitats i demandes i integren la instal·lació existent amb l’objectiu d’aconseguir el major rendiment del sistema.

Què oferim

Ens encarreguem al més alt nivell de tot el treball d’instal·lació, començant amb la planificació i la implementació, passant per les comprovacions de qualitat.

Procés de qualitat

La totalitat dels components de la instal·lació han estat sotmesos als més exigents controls de seguretat i qualitat.

Operem en tota Catalunya

Disposem de professionals que s’encarreguen del desenvolupament i l’execució d’una instal·lació de plaques solars més concorde a les seves necessitats.

Instal·lació de Plaques Solars - SIGNUM

Les millors marques en plaques solars per autoconsum

Disposem de marques líders en el món en panells per a produir electricitat, la qual cosa suposa un compromís
de garantia i qualitat en la decisió de la compra o de la instal·lació.

Jinko solar
Canadian Solar - SIGNUM
Seraphim - SIGNUM
Q.CELLS panells solars - SIGNUM
Yingli Solar - SIGNUM
SunPower Panells solars
WINAICO - SIGNUM
FuturaSun panells solars - SIGNUM

Necessites fer una instal·lació
de plaques solars per autoconsum?

Pots contactar amb nosaltres enviant un
email a info@signum.cat.

Pots cridar-nos o enviar-nos un WhatsApp
al 607 341 061.

Plaques solars tèrmiques - SIGNUM

Serveis d’Instal·lació de Plaques Solars fotovoltaics

Tot el servei que oferim, tant de venda , instal·lació i manteniment en plaques solars fotovoltaiques com a tèrmiques, se centra en la disminució de l’impacte de l’escalfament global del planeta i anar cap a un model de major equitat i de sostenibilitat.

Els panells solars per autoconsum solen ser fàcils d’instal·lar, però la seva implementació pot resultar bastant complexa.
La major part els instal·ladors únicament es concentren en dos aspectes de la instal·lació quan presenten els seus pressupostos: les característiques dels panells i el tipus d’inversor.

Per què triar-nos?

Comptem i oferim les millors marques en panells solars i instal·lacions, garantint sempre els millors preus. I gràcies a l’experiència que ens avala, podràs trobar el millor assessorament.

Més informació

Així funciona el servei

Oferim els nostres serveis dins de Barcelona com en la resta de províncies de tota Catalunya, no hi ha costos afegits en les instal·lacions. No importa on et trobis, ens desplacem!

Més informació

Per què triar la instal·lació de plaques solars per autoconsum?

Existeixen moltes causes per les quals els particulars es decideixen per l’energia solar, encara que les dues més importants consisteixen en l’estalvi econòmic i la contribució al medi ambient.

Ja sigui que el seu objectiu sigui l’estalvi econòmic, el mediambiental o tots dos, a continuació trobarà una relació dels principals beneficis que pot obtenir de l’energia solar.

Reducció factura llum amb l'energia solar - SIGNUM

Reduir o eliminar la factura d’electricitat

La despesa d’electricitat pot suposar una gran part del cost mensual. Gràcies a un sistema de panells solars, produirà energia gratuïta al llarg dels 20 anys de vida del sistema.

Plaques solars per a l'autoconsum - SIGNUM

Evitar els increments en els costos d’energia

Els preus de l’electricitat continuen pujant cada any. Invertint ara en una instal·lació d’energia solar, podrem mantenir el preu de l’electricitat que pagues avui i així protegir-nos de futures alces.

Plaques solars per a l'autoconsum - SIGNUM

Incrementar el valor del nostre habitatge

Els habitatges amb energia solar solen vendre’s més cares enfront de les quals no la tenen. I si tenim en compte que l’energia solar ens permet reduir o fins i tot suprimir les factures d’electricitat, comprendrem per què: no prefereixes viure en un lloc sense factures mensuals?

L'energia solar és la millor inversió - SIGNUM

Gran rendiment en les instal·lacions

L’energia solar és la millor inversió que es pot fer. Amb la instal·lació de plaques solars solem obtenir un rendiment de la inversió del 20% o més, mentre que la majoria dels sistemes de panells solars es rendibilitzen al llarg de les seves dècades de vida útil.

Tens preguntes sobre com funcionen
les plaques solars per autoconsum?

Quina és la teulada més adequat a la teva casa per a la instal·lació de l’energia solar? Consulta el llistat de preguntes freqüents sobre l’energia solar i obtingues les respostes.

Instal·lació de panells solars - SIGNUM

Què és l'energia solar d'autoconsum?

L’energia solar és l’aprofitament del sol per mitjà de captadors solars o panells solars tèrmics.

Quant podem arribar a estalviar?

Mitjançant la utilització de l’energia solar a l’hora d’obtenir aigua calenta per a la llar és possible estalviar al voltant d’un 70% del consum actual de l’energia convencional.

Quina és la durada de la inversió?

S’estima que la vida útil de tota instal·lació d’energia solar tèrmica destinada a aigua calenta domèstica és de 20 anys.

Quin és l'ús de l'energia solar d'autoconsum?

Les seves aplicacions més habituals consisteixen en la generació d’aigua calenta per a ús domèstic i en la calefacció del sòl radiant. Unes altres usos habituals consisteix en l’escalfat d’aigua de piscines cobertes o exteriors i per a la producció de refrigeració per a la climatització.

En quant temps es recuperarà la inversió?

El període d’amortització de la inversió variarà fonamentalment en relació amb la regió geogràfica, les dimensions la instal·lació i el tipus d’energia que substituïm.

Escalfen les plaques solars amb núvols o amb pluja?

La pluja neta les plaques, amb els núvols les plaques fan que s’escalfin menys que amb el sol,  La dada important que té el nostre país està en el fet que dels 365 dies de l’any, hi ha més de 300 assolellats… Ens trobem en un país de sol.

És possible que els panells generin també electricitat?

El col·lector solar tèrmic només s’utilitza per a l’escalfament de l’aigua, i per tant no produeix electricitat.

Quin és el sistema de la calefacció més adequat amb l'energia solar?

El sistema de calefacció radiant ofereix una rendibilitat solar major que altres sistemes, pel fet que el seu funcionament es produeix a una temperatura menys elevada.

Instal·lació de plaques solars per autoconsum:
en la llar i en negocis 

El primer i el més evident a l’hora d’apostar per l’energia solar consisteix a adquirir panells solars destinats per a l’autoconsum del nostre habitatge o empresa.

Aquesta és una de les modalitats més rendibles d’inversió en energia solar, podent optar a la modalitat de l’excedent, de manera que tot el sobrant d’energia generat en la xarxa elèctrica es descomptarà en concepte de pagament de la quota mensual de la factura.

Per això, resulta una forma rendible d’emprendre la inversió en energia solar, atès que gràcies al Reial decret 244/2019 no hi ha necessitat de realitzar cars tràmits legals per a les instal·lacions d’una potència inferior a 15 kW, alguna cosa més que suficient en un habitatge.

Digues-nos què podem fer per tu

SOM AQUÍ PER A AJUDAR-TE!