Sistema casa domòtica intel·ligent

Viure en una casa amb un sistema de domòtica intel·ligent solia existir només en pel·lícules de ciència-ficció.

Un avanç ràpid fins a l’actualitat i les llars connectades i els dispositius intel·ligents s’estan convertint ràpidament en la norma el domòtica intel·ligent.

La tecnologia per a un habitatge amb domòtica intel·ligent

Casa inteligente

La tecnologia de la llar intel·ligent ha transformat tots els aspectes de la vida casolana, des de la seguretat i les tasques bàsiques de la cuina fins a com es construeix una casa.

Fa que les nostres vides siguin més còmodes, econòmiques, convenients i segures.

Si no ha actualitzat la seva llar amb l’última tecnologia, hi ha moltes maneres de començar.

Si les seves necessitats són relativament simples, existeixen opcions assequibles que poden brindar comoditat, no obstant això, si desitja fer tot el possible, pot crear un espai modern i completament connectat.

Per tant, consulti els últims productes de tecnologia per a la llar intel·ligent que pot agregar a la seva llar avui.

Tecnologia de veu

Assistents de veu

Asistente de voz

“Hola *Alexa, posa la meva llista de reproducció d’exercicis”. Si bé els assistents de veu existeixen des de principis del 2010, ens ha portat un temps acostumar-nos a parlar amb aquests dispositius.

Els comandos més populars d’avui demanem als assistents de veu que reprodueixin música, responguin una pregunta, encenguin les llums, proporcionen el clima i estableixi recordatoris, alarmes i temporitzadors.

A mesura que avança la intel·ligència artificial (*IA), els assistents virtuals es tornaran més personalitzats per a les persones.

Les noves funcions, com la detecció de veu, poden reconèixer qui està parlant i crear una experiència única i personalitzada, com anomenar o oferir recomanacions musicals que s’adaptin al nostre estil musical.

Seguretat a la teva casa amb domòtica intel·ligent

Vídeo porters, càmeres i sistemes de seguretat

Video porteros inteligentes

Una de les majors tendències tecnològiques per a la llar intel·ligent és invertir en vídeo porters, càmeres de seguretat i sistemes d’alarma.

En conjunt, un sistema de seguretat per a la llar intel·ligent estandarditzada pot ser una de les millors inversions que pot fer per a protegir la seva família i la seva llar.

Els timbres d’intel·ligents de vídeo i les càmeres de seguretat per a la llar ara tenen visionat en directe que permeten als usuaris veure i parlar amb les persones a la porta des de pràcticament qualsevol lloc.

Els sensors de moviment poden detectar i registrar l’activitat que pot activar una alarma o una notificació telefònica i alertar a les autoritats.

La instal·lació d’aquests pot proporcionar aquesta sensació addicional de seguretat sabent que la seva llar està sent monitorat 24/7.

Panys amb reconeixement facial i empremtes dactilars

Sistemas de seguridad domoticos

La instal·lació de panys de reconeixement facial o d’empremtes dactilars pot canviar la seva vida, especialment si sempre perd la clau de recanvi.

La tecnologia biomètrica i Bluetooth ja s’han introduït en telèfons i tauletes, però ara estan començant a ser més comunes en els panys de les portes.

Amb només un cop d’ull o escaneig d’empremtes dactilars, un cadenat pot reconèixer a una persona en enfocar-se en trets facials o patrons d’empremtes dactilars per a detectar si són benvinguts o no.

Aquesta tecnologia també es pot sincronitzar amb una aplicació de telèfon o per Bluetooth perquè els propietaris puguin bloquejar i desbloquejar una porta de manera remota amb només tocar un botó.

Drons d’interior

T’imagines tenir el teu propi guàrdia de seguretat patrullant pels passadissos mentre no estem a casa? Si bé això actualment no pot ser possible avui dia, la innovació dels drons ha avançat en l’espai de la seguretat a casa.

A diferència de les càmeres de vídeo tradicionals, els drons proporcionen una millor activitat terrestre i poden cobrir més àrees.

Mentre estem fora, la tecnologia de drons automatitzats dins de la nostra llar monitorant les diferents habitacions i àrees.

Fa un pas més, els usuaris poden crear rutes de mapes perquè les segueixi el dron.

Tecnologia sostenible per a una llar intel·ligent

Panells solars

Paneles solares en viviendas

L’ús de panells solars per a la generació d’energia en el lloc s’ha convertit en una alternativa popular a l’electricitat tradicional, especialment en ciutats que reben molt sol durant tot l’any.

Ara, els arquitectes i dissenyadors estan trobant formes úniques d’incorporar panells solars en el disseny d’una casa, no sols en el sostre.

Els panells solars es poden usar de diferents maneres que poden estalviar als propietaris centenars d’euros per mes, com escalfar aigua, proporcionar energia i carregar vehicles elèctrics.

Parets de plantes vives

Paredes con plantas

Les plantes són una forma divertida de donar-li color i vida a la teva llar. Les parets vives, també conegudes com a parets verdes, poden ser una excel·lent manera de dissenyar fons senzills per a crear un punt focal cridaner en la seva llar.

A més del disseny, les parets vives serveixen per a múltiples propòsits de sostenibilitat.

Es poden utilitzar per a millorar la qualitat de l’aire com a filtre de contaminants naturals de l’aire, servir com a amortidor de soroll i crear aïllament addicional durant els mesos d’hivern.

Les parets vives també es poden configurar per a filtrar l’aigua dels lavabos, dutxes i electrodomèstics.

L’aigua es redirigeix a la part superior de la paret, filtra i irriga les plantes, i es tracta per a la seva reutilització, creant l’última peça de tecnologia intel·ligent per al medi ambient.

Accessoris per a la llar

Il·luminació adaptada a l’ésser humà

Bombillas inteligentes

Les bombetes intel·ligents són un excel·lent punt d’entrada a la tecnologia per a la llar. Connectades a un dispositiu intel·ligent, las bombetes poden ajudar-te a lluir com si estiguessis a casa quan estàs de vacances, canviar els colors segons el teu estat d’ànim, estalviar en el consum d’energia i apagar totes les llums còmodament amb un sol comando de veu.

L’ús de llums intel·ligents per a la llar en tota la casa també pot millorar dràsticament l’aparença d’una habitació o espai a l’aire lliure. 

Considerem agregar bombetes intel·ligents en la nostra cuina, dormitoris i fins i tot en l’entrada per a ajustar el to i la lluentor segons el que pugui estar sentint.

Termòstats programables

Termostatos inteligentes

Els costos de calefacció i refrigeració representen la meitat de la factura mitjana dels serveis en els nostres habitatges. Els reguladors intel·ligents busquen solucionar aquest problema.

Després de fer una instal·lació domòtica intel·ligent, els termòstats poden aprendre horaris per a modificar les temperatures segons les activitats de la llar.

També poden rastrejar l’ús diari i mensual per a tenir una idea de cap a on es dirigeixen la calor i l’aire i ajustar les temperatures segons la temporada.

Cuina amb domòtica intel·ligent

Electrodomèstics de cuina

Cocina con domotica

Per a aquells que els encanta cuinar, considerem agregar electrodomèstics intel·ligents a la seva cuina. Els refrigeradors d’avui dia poden rebre trucades telefòniques, connectar-se a la televisió, estalviar energia i proporcionar receptes.

No obstant això, la nova tecnologia de frigorífics intel·ligents va més enllà. Si estem fora de casa i des del supermercat volem verificar què necessitem comprar, alguns frigorífics ens permeten accedir a les cambres integrades a través del nostre telèfon intel·ligent per a veure què hi ha dins sense importar on estiguem.

Els forns intel·ligents també estan començant a incorporar connectivitat telefònica. Podem preescalfar el forn de camí a casa, ajustar els temporitzadors de manera remota i rebre notificacions per missatge de text quan el menjar estigui llest.

Plaques de cocció de cuina

Podem desfer-nos de les plaques de cocció de granit i triar superfícies de treball intel·ligents. Una de les últimes tecnologies en plaques de cocció de cuina inclou una aigüera que pot desaparèixer i aparèixer amb un sol moviment de la mà.

La domòtica de la llar també busca abordar problemes com el consum d’aliments. S’estan introduint bàscules de cuina en la mateixa placa de cocció envers sensors que mesurin i pesin els ingredients.

Amb les dades, una aplicació mòbil pot proporcionar receptes seleccionades amb l’objectiu de preparar menjars deliciosos sense desaprofitament d’aliments.

Banys

Dutxes intel·ligents i banyeres a  la teva casa domòtica intel·ligent

Baños Inteligentes con servicios domoticos

Una forma divertida de gaudir de l’hora del bany, és instal·lant un capçal de dutxa amb altaveu *Bluetooth.

Aquests sistemes de veu es connecten fàcilment al nostre dispositiu mòbil per a escoltar les nostres cançons favorites mentre ens dutxem.

Per a una cosa més sofisticada, les dutxes estan començant a funcionar com a quarts de vapor en atrapar el vapor per a provocar l’obertura dels porus de la nostra pell.

Vàters sense contacte i bidets digitals

El bany és un dels llocs més plegats de gèrmens de la llar. Els vàters intel·ligents altament avançats busquen mantenir les coses netes i còmodes.

Podent integrar tapes d’obertura i tancament automàtic, seients amb calefacció, sistemes d’aigua amb temperatura controlada. Per a refrescar-se, els bidets digitals també es poden automatitzar per al funcionament amb mans lliures. 

Fer un gimnàs amb domòtica intel·ligent

Miralls de fitness amb pantalla tàctil

Espejos inteligentes domotica

Els miralls de fitness amb pantalla tàctil muntats en la paret són l’última moda en tecnologia de gimnàs a casa.

Si et falta la motivació d’un entrenador personal, simplement encén la pantalla i deixa que un entrenador de *IA et proporcioni entrenaments guiats i programes de condicionament físic que s’ajustin als teus gustos.

La nova tecnologia també inclou observadors virtuals, sensors per a monitorar cada repetició i mesurar el teu progrés en temps real.

L’entrenament en grup remot també s’ha tornat més popular, i els grups poden treballar junts virtualment des de la comoditat de la seva llar mentre mantenen l’entrenament, la música i l’ambient que la gent fa en un gimnàs.

Equip d’entrenament amb domòtica intel·ligent

Fitness en casa con domotica

Si el teu és organitzar el teu entrenament, existeixen molts productes que t’ajudaran a realitzar un seguiment dels teus objectius fitness.

Les manuelles intel·ligents i els pesos russos poden canviar automàticament pesos de fins a 2kg i realitzar un seguiment de les repeticions amb només tocar un botó.

Aquests són perfectes per als propietaris de gimnasos, busquen realitzar entrenaments simples com a premses d’espatlles i pes mort.

Aquests sacs de boxa intel·ligents venen equipats amb rastrejadors que col·loques al voltant de la teva mà per a rastrejar la velocitat del cop i el nombre de cops a través d’una aplicació.

Aquesta funció és perfecta per a la persona que desitja un entrenament ràpid i específic.

Seguint les últimes tecnologies, entenem la domòtica intel·ligent com una integració de l’automatització en els sistemes de l’habitatge amb una connectivitat màxima amb l’usuari.

Un sistema domòtic ha d’aportar seguretat, confort, estalvi i connectivitat en els graus que l’usuari requereixi.

Necessites més informació de com fer una instal·lació domòtica intel·ligent?

Us deixem uns consells per a realitzar un pressupost d’instal·lació de domòtica i si necessites més informació al respecte, contacta amb nosaltres i respondrem a totes les teves preguntes.