Avantatges de la il·luminació LED - SIGNUM

Són moltes i molt importants els avantatges de la il·luminació LED.

L’estalvi energètic està sempre present, com també l’estalvi en la factura de la llum, però són moltes majors les raons i prestacions per les quals la il·luminació LED podrà aportar al nostre habitatge.

Precisament, en aquest articulo hem volgut recollir un total de 10 avantatges de les quals podràs constatar els grans beneficis que la il·luminació LED és capaç d’aportar.

L’evolució tecnològica va possibilitar l’existència dels díodes fotoemissius (LED) i aquests es van perfeccionar fins a aconseguir un millor rendiment lumínic.

Polivalència aplicada als LED

Ahorro energético con la iluminación LED - SIGNUM

En aquests moments, multitud d’empreses fabricants de lluminàries LED han dissenyat solucions per a crear tot tipus d’ambients.

És possible emprar-les en el sistema d’il·luminació de carrers,
parcs, zones enjardinades, empreses, habitatges o fins i tot vehicles.

Precisament, en aquest article t’ensenyarem les possibilitats que pots aprofitar amb la instal·lació de lluminàries LED en tots aquests escenaris imaginables, ja sigui en l’exterior o a l’interior. Des d’aquí et convidem que descobreixis com fer-ho.

Il·luminació led en la llar

Com vam dir anteriorment les diferents marques han dissenyat dispositius de connexió en els quals es pot aprofitar els vells portalàmpades o dispositius elèctrics sobre els quals es col·locaven els llums fluorescents.

Aquesta evolució permet canviar l’enllumenat a molt baix cost, ja en l’actualitat les bombetes led són fabricades al preu de les incandescents.

En instal·lar les bombetes led en l’habitatge, s’obté un important estalvi en la factura de la llum, ja que consumeixen una quantitat d’energia molt de menor que la del sistema d’il·luminació convencional.

Menys fins i tot que les denominades bombetes de baix consum, les quals utilitzen el ja esmentat principi que els tubs fluorescents.

La il·luminació ecològica

La iluminación led ecológica en jardines - SIGNUM

Gràcies als productes amb tecnologia LED, els arquitectes i restauradors són capaços d’aconseguir efectes particulars amb llum blanca i de color, impensables fins fa uns anys enrere pel cost que impliquen.

Són molt versàtils a l’hora de crear diferents situacions tant en interior com en exterior com pot ser la part del jardí i piscina.

Podent fins i tot implementar lluminàries submergibles o bé tires de Leds delimitant la piscina i donant-li un toc diferenciat, podent servir durant la nit d’il·luminació de fons així com d’efecte decoratiu.

Igualment es podrien col·locar lluminàries estanques que donessin una major profunditat en els espais exteriors, en aquelles zones on es trobin fonts decoratives o fins i tot falses cascades, amb les quals s’obtindrien efectes extraordinaris.

En l’àmbit de la il·luminació, aquesta tecnologia ha tingut
un important efecte sobre el medi ambient.

Se’l denomina enllumenat ecològic al no utilitzar mercuri com tampoc gasos que produeixin l’efecte d’hivernacle i que incrementin l’escalfament global.

Això fa que la seva opció a l’hora de reemplaçar els tradicionals halògens es converteixi en la més encertada, a causa de la seva eficiència energètica i per la seva eficàcia energètica.

Rendiment, eficiència i major seguretat

Iluminación led en el hogar - SIGNUM

Els llums LED són components assegurances que funcionen amb corrent continu de baixa tensió.

D’aquesta manera, s’aconsegueix reduir considerablement les incidències domèstiques derivades de l’electrocució i impedir les inoportunes descàrregues produïdes pels llums i les aplicacions.

En el mercat hi ha una àmplia varietat de lluminàries LED
de formes i dissenys variats i atrevits.

Estan fabricats per a ser punts de llum orientables, en forma de tires, llums de sostre, llums i una àmplia varietat de focus, per a reemplaçar a les velles incandescents, a les de baix consum o les de tubs fluorescents.

T’assessorem i informem a prop dels més adequats sistemes d’il·luminació LED per a casa, despatx o per a la indústria, som una empresa especialitzada en instal·lacions elèctriques.

10 avantatges de la il·luminació led:

Instalación luces LED - SIGNUM

  1.  Els baixos consums de les lluminàries proporcionen un estalvi energètic significatiu. El rendiment de la lluminària depèn de la durada de la seva vida útil comparada amb les tradicionals, i del baix consum d’electricitat.
  2. Baixa emissió de calor. Està dissenyada amb un dissipador tèrmic i així evitar l’acumulació de calor.
  3. Produeix il·luminació nítida i clara amb una arrencada immediata impedint el centelleig.
  4. Durabilitat superior a les bombetes comunes. La durada dels Leds pot ser entre 20.000 i 50.000 hores (6 anys aprox.), a diferència d’un llum halogen que està al voltant de les 2.000 hores.
  5. Fàcils d’instal·lar.
  6. Important l’estalvi en les factures de la llum. Es pot estalviar en un 80%.
  7. Possibilitat de regulació de la lluminositat per control remot.
  8. Al no tenir cap filament la incandescència suporten impactes i oscil·lacions com les bombetes incandescents o halògenes sense trencar-se. Són més resistents per la seva protecció IP enfront de l’aigua o la pols.
  9. Són ecològiques. No posseeixen mercuri, i per tant NO perjudiquen el medi ambient.
  10. Són poc contaminants en l’exterior.

Indubtablement, tots aquests avantatges de la il·luminació LED proporcionen notables prestacions de l’ús de les quals podem gaudir a casa.

Decidit a beneficiar-te de les possibilitats de la il·luminació LED?

Contacta’ns i t’assessorem en la millor solució per a la teva llar.

Similar Posts